GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

Nieuwjaarsparty 2017


Geels Nieuwjaarsparty: De leukste party van het jaar!


Op maandag 30 januari 2017 vindt de Geels Nieuwjaarsparty plaats op een nieuwe locatie; Studio’s Aalsmeer. De 35e editie beloofd een groot spektakel te worden met divers scala aan topentertainment met als hoogtepunt van de avond de uitreiking van de Populariteit Awards.

De Geels Nieuwjaarsparty is dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor gezellige mensen, branchegenoten, media en waar je struikelt over de BN-ers.

Nieuwe Locatie
Voor de 35e editie is er gekozen voor een nieuwe locatie. Een locatie met een rijke geschiedenis in de Nederlandse televisie- en entertainmentbranche. In Studio’s Aalsmeer zal er optimaal gebruik worden gemaakt van de verschillende evenementenlocaties met ieder een eigen sfeer en thema die zorgen voor een onvergetelijke live beleving.

Adres:
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Tickets
Tickets voor de Geels Nieuwjaarsparty zijn gratis en verkrijgbaar via het registratieformulier. Registratie en vertoon van het toegangsbewijs aan de deur van het evenement is verplicht.

Tickets worden gesponsord door Ticketpoint.nl    

Programma
Deuren open: 20:00 uur
Aanvangstijd: 20:30 uur
Einde: 01:00 uur

Het volledige programma en line-up is bekend en is te vinden onder het menu "Programma".

Awards
Tijdens de Geels Nieuwjaarsparty worden er Populariteit Awards uitgereikt aan artiesten die zich in het afgelopen jaar hebben onderscheiden op het gebied van showbizz en muziek. De genomineerden voor 2017 zijn:

* Laura (singer songwriter)
* Wolter Kroes
* Tim Douwsma
* Shirma Rouse
* O3Gene
* Tino Martin
* Dirty Daddies
* Ingrid Simons
* Steffen Morrison


Praktische Informatie


Legitimatie
Bezoekers van de Geels Nieuwjaarsparty dienen ten minste 18 jaar oud te zijn. U bent ten alle tijden verplicht zich te kunnen legitimeren.

Toegangsbewijzen
Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. Door de registratie voor een toegangsbewijs en/of een bezoek aan het evenement gaat de bezoeker akkoord met deze huisregels. Toegangsbewijzen voor de Geels Nieuwjaarsparty zijn verkrijgbaar via het registratieformlier registratieformulier en tijdens het evenement aan de kassa. Online registratie wordt echter geadviseerd i.v.m. de grote vraag naar toegangskaarten. In totaal zijn er 2.500 tickets beschikbaar.

Toegang tot de Geels Nieuwjaarsparty is gratis. Na 01:00 uur wordt de toegangscontrole tot de Geels Nieuwjaarsparty gesloten.

De evenement locatie
De Geels Nieuwjaarsparty wordt georganiseerd in een rookvrij gebouw. Roken is alleen toegestaan in de door Studio’s Aalsmeer aangegeven rookruimte. Zonder schriftelijke toestemming van Studio’s Aalsmeer is het niet toegestaan in of rond de locatie van het evenement promotiemateriaal (samples / flyers e.d.) uit te delen.

Zero-tolerance
De organisatie van de Geels Nieuwjaarsparty en Studio’s Aalsmeer hanteren een zero tolerance-beleid ten aanzien van drugs. Mochten er drugs bij je aangetroffen worden dan wordt je de toegang tot het evement ontzegd.

Adres en parkeren
Het is mogelijk eenvoudig voor de deur te parkeren bij Studios Aalsmeer. De parkeergarage biedt plek voor ca. 1000 voertuigen.

Adres:
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Parkeerkosten: vast tarief van €5,- per dag.


Route


U komt met het openbaar vervoer
Buslijn 340 van het openbaar vervoer stopt voor de deur bij de eigen bushalte van Studios Aalsmeer aan de Van Cleeffkade.

U komt met de auto
Vanaf de A4: Afslag Hoofddorp / Aalsmeer / Schiphol / N201. Hou links aan en neem de N201 (volg bord Schiphol Rijk / Oude Meer / Aalsmeer / N201). Neem de eerste afslag: Schiphol Logistics Park / Rijsenhout / Aalsmeer Centrum. Neem rotonde driekwart = linksaf. Bij verkeerslichten rechtsaf (N196), over de brug voorbij het Shell tankstation rechts.

Vanaf de A5: Neem aan het eind van de A5 op knooppunt De Hoek afrit 3/3a (Hoofddorp / Aalsmeer / Schiphol / N201). Neem vervolgens afrit 3 (Hoofddorp / Aalsmeer / N201). Hou links aan en neem de N201 (volg bord Schiphol Rijk / Oude Meer / Aalsmeer / N201). Neem de eerste afslag: Schiphol Logistics Park / Rijsenhout / Aalsmeer Centrum. Neem rotonde driekwart = linksaf. Bij verkeerslichten rechtsaf (N196), over de brug voorbij het Shell tankstation rechts.

Vanaf de A2: neemt u afslag Vinkeveen en u vervolgt uw weg op de N201, richting Vinkeveen, langs Mijdrecht en Uithoorn. Na Uithoorn komt u na enkele kilometers (u rijdt nu op de N196 /voorheen N201) in Aalsmeer. U vervolgt de N196 door Aalsmeer. Bij de kruising voor het Shell tankstation slaat u linksaf.

Tourbus
Bezoekers die komen met een tourbus kunnen voor de hoofdentree worden afgezet. De tourbus dient te parkeren op het parkeerterrein bij het Raadhuisplein te Aalsmeer.

Fietsenstalling
In de bocht bij Studio 6 voor de slagbomen zal een fietsenstalling worden gecreëerd. Het stallen van fietsen is gratis en op eigen risico.
OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN