GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

kees versluis

Kees Versluys draait al decennia professioneel mee in het artiestenvak en heeft zijn kilometers op de Nederlandse én internationale podia gemaakt door succesvol te pionieren in zijn eigen dinnershows, rock ’n roll optredens en LasVegas shows. Hij scoorde diverse hits en wist met albums als Personality en Endeavour de aandacht op zich te vestigen. Die tijd ligt nu achter hem en met het opvallende "Souvenir"en de opvolger "Kom Dans Met Mij" start hij in 2016 een mooie comeback.

Nieuwe “CD-single “Eindeloos Mooi”van Kees Versluys.

Nederpop:
We horen ze nog elke dag op de radio. De prachtige Nederpop liedjes van bekende zangers, duo’s en bands als Blof, Acda & de Munnick of Stef Bos. Iedereen zingt ze mee, ook al zijn deze nummers tien jaar oud of nog ouder. Bij de artiesten-boekers is Kees Versluys inmiddels ook bekend door zijn covers van dit prachtige Nederpop repertoire en hij ervaart zodoende elke keer weer in het land hoe mateloos populair deze muziek nog altijd is. Daar wil Kees Versluys met zijn nieuwe CD-single “Eindeloos Mooi” graag bij aanhaken. Het is alweer de derde single die uitgebracht wordt, na zijn romantische balllad “Souvenir” en het zomerse “Kom Dans Met Mij”. De eerste single kreeg al veel aandacht bij de zenders en de tweede single had uitstekende TV-promotie bij RTL4.

Eindeloos Mooi:
Het nieuwe nummer heeft een aanstekelijke, uptempo beat, zodat het publiek kan meeswingen en heeft bovendien een lekkere meezingbare tekst die in je hoofd blijft hangen. “Eindeloos Mooi” gaat over de jonge mensen die in hun schulp zijn weggedoken, geen eigenwaarde kennen en daardoor een beetje buiten de maatschappij staan. Er is altijd dat moment waarop je, als bijna volwassen jongen of meisje, je kans moet pakken, de uitdaging aan moet gaan en ook al mislukt het soms in het begin, als je ervoor gaat sta je daarna heel anders in het leven.

Spannend:
De uitdaging aangaan is voor Kees Versluys een vast gegeven. Telkens als er een nieuw nummer wordt uitgebracht blijft het in spanning afwachten wat er met de CD-single gebeurt. De radiostations hebben de voorgaande twee nummers al op hun playlist gezet en hoe bijzonder voelt het als dat bij deze CD-single weer gaat gebeuren. Dan is het nu aan de luisteraars van de landelijke, regionale, lokale radiozenders om te genieten van “Eindeloos Mooi”.

Samenwerking:
De songproductie is een samenwerking van o.a. Kees Tel Pro Studio, Fendalsound Studio en de Marcel Fisser band. De nieuwe CD-single Eindeloos Mooi komt uit op het label Cornelismusic/CNR.

Ook Kees Versluijs boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN