GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

shary an

Shary-An brak met haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland door bij het grote publiek. Hier bereikte de vrolijke verschijning uiteindelijk de halve finale. Na haar doorbraak in het populaire programma bewijst Shary-An met haar unieke stemgeluid dat ze geen eendagsvlieg is. Inmiddels heeft de 24jarige drie albums op haar naam staan en scoorde ze hits met de singles Sixfeet Under, Mr. Know It All en Read My Book. Haar echte radiodoorbraak kwam met het nummer Never Played The Bass.
 
Na de release van haar EP Good Girl in 2014 heeft de Nederlandse soulzangers de tijd genomen om zichzelf te herontdekken. En dat is goed gelukt! Sinds begin 2016 laat Shary-An weer wekelijks van zich horen in Carlo’s TV Café op RTL4 en heeft ze onlangs haar nieuwe single Summer of My Life uitgebracht.
 
Shary-An geniet momenteel veel airplay op de Nederlandse radio met haar nieuwe single. Zo is Summer of My Life op Radio 2 uitgeroepen tot Topsong en wordt ze regelmatig gedraaid op Radio538, 3FM, Veronica, 100% NL, Radio Decibel en Radio 1.

“Ik geloof serieus dat er plek is voor een act als Shary-An in de Nederlandse charts” (Giel Beelen 3FM)
 
De energieke Shary-An is klaar om te knallen. De single ‘Summer Of My Life’ is slechts een
startschot!
 
Ook Shary-An boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de mogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN