GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

dynamic orchestra

 
Het Dynamic Orchestra bestaat uit een strak combo, een vette blazersgroep, een energieke strijkersgroep en geweldige vocalisten. Dynamic Orchestra staat garant voor spetterende shows vol entertainment en speelt een herkenbaar en gevarieerd repertoire van pop tot rock tot licht klassiek. Dit maakt Dynamic Orchestra tot het meest veelzijdige orkest van Nederland. Kortom: een kwalitatief hoogwaardige show die bij iedereen en elke gelegenheid past!
 
Onze zangers en zangeressen kunnen zowel de leadzang als achtergrondzang voor hun rekening nemen. Zij worden begeleid door het combo. Het combo vormt de basis van het orkest en wordt gevormd door de gitaristen, toetsenist/pianist en drums. Onze blazersgroep bestaat uit trompettisten, trombonisten en saxofonisten. Om het geheel compleet te maken heeft Dynamic Orchestra een strijkersgroep welke bestaat uit (alt)violisten, cellisten en contrabassisten. Deze samenstelling maakt dat Dynamic Orchestra een uniek concept biedt binnen Nederland.
 
Dynamic Orchestra biedt een complete en avondvullende (ruim 3 uur durende) show vol entertainment, gave geluids- en lichteffecten! Of het nu gaat om festivals, theatershows, business events, (after)party’s, personeels- of huwelijksfeesten, Dynamic Orchestra heeft de flexibiliteit om een passende en kwalitatief hoogwaardige show neer te zetten die bij elk publiek en iedere gelegenheid past!
 
 
Bent u voor uw evenement, festival, theater, (bedrijfs-) feest of bruiloft op zoek naar een groots en spetterend poporkest dat van elke gelegenheid een onvergetelijk feest maakt, een unieke en dynamische show neerzet en (bekende) artiesten kan begeleiden, dan kies jij voor Dynamic Orchestra!
 
Ook het Dynamic Orchestra boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN