GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

michael nobbe


Michael Nobbe, “Weer vrijgezel”.
 
Er gebeurt momenteel veel rondom Michael Nobbe.
 
De single “Sterker dan voorheen", blijft populair op diverse radiostations en was de aanjager voor de nieuwe single “Weer vrijgezel” verschenen op 1 juni en waarvan de videoclip de afgelopen week is gereleased. De sympathieke zingende Opticien heeft zijn sporen al ruimschoots verdient in de Nederlandse Showbizz wereld. Michael verzorgt al jaren fantastische optredens door heel Nederland, tijdens bedrijfsfeesten, bruiloften, horecagelegenheden, etc.met zowel Engels als Nederlands repertoire.
 
In de zomermaanden ontbreekt hij zeker niet bij de Festivals, de diverse Zomertoers en Pleinfeesten.
 
Maar bovenstaande singles zijn voor dit moment een kroon op zijn werk,
 
Michael Nobbe,  zeker geen eendagsvlieg

Ook Michael Nobbe boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN