GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

bernard karsten

Deze rasentertainer zit in 2016 alweer 10 jaar in het vak.

Met gemiddeld 100 (avondvullende) optredens per jaar weet hij elk feest tot een waar succes te maken! Met een zeer uitgebreid repertoire van Hazes tot Borsato en van Disco tot Rock & Roll zal het feest nooit gaan vervelen!
 
Uiteraard wordt er op professionele wijze ingespeeld op de wensen van het publiek. Ook het doormixen van de pauzemuziek is geen enkel probleem. Het draaien van verzoekjes in de pauzes of tijdens de live sets behoort ook tot de mogelijkheden. Bernard Karsten beschikt over een professionele geluidsinstallatie (tot +-­ 200 personen) welke afgesteld zal worden op een voor iedereen aangenaam geluidsniveau. Kortom;; met Bernard Karsten haalt u alle ingrediënten in huis voor een zeer geslaagd feest!
 
Meer informatie en filmpjes van optredens:
 
www.benzanger.nl
 
Ook Bernard Karsten boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN