GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

dj keanu

Keanu is actief in de dance scène sinds begin jaren 90 in clubs en festivals in o.a. Nederland, Spanje & New Zeeland. Zijn draai-stijl past perfect bij de 'Ibiza' house scène. Tijdens zijn sets kun je elementen van uplifting groovy & funky house tracks verwachten met een tintje latin beats, fijne melodieën en dikke basslijnen.
 
Hij draaide o.a. bij: The sound of Ibiza, Es Paradis, Pacha, Escape, ADE, Heineken Music Hal en nog vele andere. Tevens is hij iedere vrijdag en zaterdag te beluisteren op WildFM Hitradio van 22.00-00.00 uur met de WildFM Weekendmix! Zijn mixen zijn stijlvol en passen goed binnen een grootschalig publiek.
 
Discografie Hoogtepunten:
 
  • Broad Daylight (DigiDance)
  • Missing You (DigiDance)
  • Afribiza (TSOI Records)
  • No Fills (Vamos Music)
  • Feel The Sound (So Good) (Spiritual Records)
  • We Can Make It (Twisted Shuffle)
  • AfterShow (Twisted Shuffle)
  • Kydosyn (Twisted Shuffle)
 
Keanu is ook te boeken met Saxofonist (NaNa-K)
 
NaNa-K staat voor Kirsten, de dame met de saxofoon!
Kirsten Wessing begon op 9 jarige leeftijd met het spelen van de saxofoon. Ze werd verliefd op het geluid van dit instrument en wist meteen dat dit het instrument was wat ze altijd wilde bespelen. Kirsten studeerde aan het consevatorium en ronde 2 studies af! Ze nam lessen bij verschillende Nederlandse saxofoon spelers, zoals: Rolf Delfos, Allard Buwalda, Simon Rigter and Sjoerd Dijkuizen.
 
Kirsten is een actieve freelance musicus in de pop and jazz scene. Naast het bespelen van de saxofoon geeft Kirsten ook les. Ze heeft geen voorkeur voor een saxofoon, ze bespeelt ze namelijk allemaal! Kirsten gebruikt haar creativiteit in alle soorten muziek stijlen, improviseren, strakke lijnen, groovey ritmes en funky sounds!
 
Ook DJ Keanu boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN