GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

van wal

Liefde, leven en lust...Van Wal pop-rockt er een party van!
 
Nederlandstalig, originele songs én bekende covers.
 
Van Wal staat garant voor lekkere uptempo songs en stevige ballads. Een positieve en krachtige poprock-sound vloeit uit de instrumenten die door zes gedreven en ervaren topmuzikanten worden bespeeld. Met gezongen verhalen uit de keel van een rasentertainer, over dingen waarin eenieder zich herkent: de liefde, het leven en de lust. Met Van Wal op het podium is het feest!
 
De zanger en muzikanten van Van Wal hebben allen hun sporen in de muziekscene reeds ruimschoots verdiend. Paradiso, 013, Effenaar, De Vorstin (e.v.a.), een scala aan festivals, theaterzalen, kroegen en pleinen  hebben zij vanaf het podium gezien. Van jongs af aan hebben zij menig band opgeluisterd, diverse muziekproducties gelanceerd en/of op hebben op andere wijze van een succesvolle muzikale carrière genoten.
 
Gezamelijk zetten zij nu een nieuwe stap/Gezamelijk wagen ze zich aan een volgende sprong. In het najaar van 2015 vonden zij elkaar in ontembare verlangen naar iets nieuws. En zij stelden zich een doel: het leven schenken aan een nieuwe Nederlandse formatie die knalt! En wel...in het Nederlands. 
 
Ze hebben er geen gras over laten groeien. Na 4 repetities ging de band voor het eerst het podium op tijdens het popweekend in Schagen. Het was meteen duidelijk, deze band hoort op podium. De eerste single zal in het najaar van 2016 nog door het land klinken en vele Van Wal-songs zullen volgen.
 
Zomer 2016: met joined forces gaan zanger Jeff Oud, drummer Jeroen Molenaar, (bas)gitarist Xander Hoogendam, toetsenist Eelco Webbers, gitarist Leroy Carli en Mark Jansen…Van Wal!!
 

“Geniet van het leven!” Leroy, gitaar
 
“Wij doen ons stinkende best! Geniet ervan!” Eelco
 
“Alles gaat gepaard met muziek. Een herinnering, een moment...” Xander
 
Ook Van Wal boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de mogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN