GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

recklessruby

In Juli 2016 kwamen 4 doorgewinterde muzikanten bij elkaar om een unieke band op te richten. De liefde voor de muziek en het grenzeloze plezier in optreden vormen de basis van deze band. Iedere muzikant heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op nationale en internationale podia. Reckless Ruby speelt een combinatie van pop en rock maar het repertoire kan worden aangevuld met pure blues. De Setlist kan bovendien naadloos worden aangepast aan de gelegenheid waar wordt gespeeld. Dit kan zijn op een feest of evenement, in de kroeg of op ieder blues festival. Boekingen zijn mogelijk vanaf maart 2016. De band werkt met gastmuzikanten op toetsen en saxofoon en heeft een blazerssectie op afroep.


De bandleden zijn..

  Rosita Loth : Zang
  Cor Nieuwpoort : Drums/Zang
  Cees van der Maat : Bas
  Frank Deden : Gitaar

Reckless Ruby staat absoluut garant voor een avondje onvervalste Pop, Rock of Blues.

 
Ook Reckless Ruby boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *