GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

heartbeats

Allround Top 40 Coverband

Coverband HEARTBEATS is een veelzijdige topzangeres, ondersteund door in eigen studio vervaardigde begeleidingsbanden en twee professionele gitaristen die een modern, eigentijds programma weten neer te zetten.
 
Basis hiervoor is een jarenlange muzikale ervaring (o.a. met de allround formatie 5th Avenue) en een breed repertoire, van ballad tot uptempo-songs van nu en de beste klassiekers. HEARTBEATS zorgt daarmee voor een onvergetelijk event.
 
Door de eigen, originele aanpak in begeleiding en techniek zorgt HEARTBEATS voor een compleet geluid van prima kwaliteit van huiskamer tot zaalniveau. Voor u betekent dit een kleine bezetting met een groots muzikaal, eigentijds en actueel product. Op zijn Hollands gezegd: Live muziek met een hoog feel-good gehalte.
 
HEARTBEATS zorgt voor een professionele presentatie naar gelang de gelegenheid en stemt de muziek daar op af.
 
HEARTBEATS zorgt voor een topavond op uw bruiloft, verjaardags- of jubileumfeest of andere muzikale gelegenheid. Ook doen wij het prima op uw terras, braderie, kunst- of cultuur event, borrel, receptie, presentatie, diner of ander feestje.
 
HEARTBEATS is zowel besloten als openbaar perfect inzetbaar en beschikt standaard over een professionele licht- en geluidsinstallatie tot 150 personen.
 
Bezetting:
 
Will Dekker - zangAnchor
Roel Stam - gitaar
Jan Groenendaal - gitaar.
 
Uitgebreide info op : www.heartbeats-music.nl
 
Ook Heartbeats boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de diverse boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN