GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

esemplastic

Crossing The Classics van Bowie tot Bocelli en van Prince tot Pavarotti!

 
The Band verweeft de meest epische songs en de grootste pop/rock hits (Purple Rain, Life On Mars, Under Pressure en moderne hits zoals Chandelier en Viva La Vida) met serene klassieke aria’s vol passie en vuur (zoals Nessun Dorma). Een concert van Esemplastic betekend meer dan alleen liedjes na spelen, zoals veel coverbandjes doen. Zij creëren een ervaring van performance en theater, gestuurd door de mooiste, soms onverwachte nummers die geheel zijn afgestemd op het betreffende publiek en leiden de show langs een door hun uitgestippelde route die jong en oud zal laten voelen en vergeten, maar vooral genieten! Van de intiemere gelegenheden, tot de grootste muziekfestivals!

Front-men Brandi en Max Himmelreich hebben de afgelopen vijf jaar in het buitenland getoerd, met een focus op Groot Brittannië. Hier hebben ze concerten gegeven voor verschillende evenementen, festivals en uitverkochte theater zalen. Zij hebben verschillende titels op hun naam, waaronder winnares Nederlandse televisie programma Popstars 2008, de Alkmaarse Pop Prijs 2009, en Unsigned Only International Songwriting Competition 2016, waar ze wereldwijd 1ste plaats hebben gewonnen in de categorie Vocal Performance.

Afgelopen jaar hadden ze de kans om voor Simon Cowell op te treden. Hij gaf zeer positieve feedback –“I feel like I’m watching a rock opera”- waarna ze besloten niet alleen meer te focussen op Groot Brittannië maar ook op thuis, op Nederland. Binnen een paar maanden hebben ze vier op top niveau Nederlandse muzikanten gevonden en is ESEMPLASTIC:The Band geboren. Door hun internationale ervaring en unieke combinatie van muziek, stijl en flair is ESEMPLASTIC: The Band een verfrissende toevoeging aan de Nederlandse markt.
 
Ook ESEMPLASTIC boekt u bij Geels Evenementen.

Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het evenementen en artiesten platform met een zeer uitgebreid aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formlier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander soort entertainment of artiest bel dan 0224 223 041 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN