GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt meer kijken dan u denkt! Al meer dan 25 jaar organiseren wij evenementen, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, bedrijfsopeningen, product-presentaties en incentives in binnen- en buitenland.
 
Creatief, professioneel, met oog voor detail en inzicht in de wensen van U! U geeft aan ons uw wensen en doelstelling door. Hierop maken wij dan geheel vrijblijvend een offerte.  Indien gewenst  komen wij dit mondeling toelichten. Alles wordt tot in de puntjes geregeld  en helder vastgelegd in draaiboeken, die aan niets te wensen overlaat.
 
Voor informatie kunt u vragen naar onze afdeling evenementen.
 
Team Geels evenementen:
 

Sneeuwpret in september

Sneeuwpret in september


Op een middag besluiten om met uw bedrijf een sneeuwballengevecht te houden of sleetje te rijden? Dat kan tegenwoordig 365 dagen per jaar!

Voor informatie kunt u vragen naar onze afdeling evenementen.

Team Geels evenementen:

Carla Geels & Paul van den Bogaard

0224 - 22 30 41

 

Vijf sterren weekend voor woningstichting

Vijf sterren weekend voor woningstichting


Een woningstichting uit Noord Holland besloot om haar jubileum feestelijk te vieren…. in het buitenland. In samenwerking met Geels Evenementen werd gekozen voor het 5-sterren hotel Le Plaza in Brussel. Het hotel is gebouwd in de 1930 en  beschikt naast de vele luxe kamers over een prachtige entree, bar en theaterzaal in jaren 30 stijl. Naast het culturele dagprogramma werden er in de schitterende en stijlvolle theaterzaal twee zeer afwisselende avondprogramma’s samengesteld waarbij op de eerste avond het thema “Magie” werd verzorgd door 4 illusionisten. Het geheel werd muzikaal omlijst door de Fox Dixie Jazzband.

Op de tweede avond waren de gasten geheel in twintiger jaren stijl gekleed en werden zij ontvangen en verrast door de uit twintig muzikanten bestaande “New Metronome Bigband”. Naast het uitgebreide buffet kon men in het casino een gokje wagen. Het hoogtepunt van de avond was het optreden van Peter Douglas die live werd begeleid door de Bigband.  “De bijzondere programma’s die perfect bij de sfeer van het hotel pasten, zorgden voor een onvergetelijk weekend voor het personeel” aldus de woningstichting.

Team Geels evenementen:

Carla Geels

0224 - 22 30 41

Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *


OVERIGE ARTIESTEN BOEKEN