GEELS EVENEMENTEN

Dedicated to your success

 

 

  njp-1xx

Geels Nieuwjaarsparty: De leukste party van het jaar!

Het nieuwe jaar komt in zicht en dat betekent één ding: het is weer tijd voor de Geels Nieuwjaarsparty! Dit spetterende evenement vindt plaats op maandag 30 januari 2017. Tickets voor deze Nieuwjaarsparty zijn binnenkort te verkrijgen.

Nieuwe locatie
Voor de 35e editie in 2017 is er gekozen voor een andere locatie. Het gezelligste feest van het nieuwe jaar wordt gevierd in de unieke locaties van Studio's Aalsmeer te Aalsmeer. Studio’s Aalsmeer is de bakermat van de Nederlandse live televisie en entertainment en een locatie die zich uitstekend leent voor verschillende thema’s en diverse sferen.

Awards
Tijdens de Geels Nieuwjaarsparty worden er Populariteits Awards uitgereikt aan artiesten die zich in het afgelopen jaar hebben onderscheiden op het gebied van showbizz en muziek. Grote namen als Hans Klok, Jan Smit, Marco Borsato, Jeroen van der boom, Kane en Edwin Evers hebben de afgelopen jaren de Award mogen ontvangen.

Geschiedenis
Het initiatief van dit feest is 34 jaar geleden ontstaan en het is uiteindelijk uitgegroeid tot een groot evenement. Jaarlijks zijn er dan ook meer dan 3000 genodigden aanwezig. Het is dé ontmoetingsplek voor artiesten, boekingskantoren, relaties en horecagelegenheden.

Vanaf begin januari kunt u zich registeren voor tickets. Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over.

De Geels Nieuwjaarsparty wordt dit jaar in samenwerking met Studio’s Aalsmeer georganiseerd door Geels evenementen.


Binnenkort ontvangt u meer informatie!


njp-2xx

--


Bijlestaal 62 • 1721 PW • Broek op Langedijk
Tel: 0224 22 30 41 • www.geels-evenementen.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag hier afmelden indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen

--

Contact/Offerte
Ons bureau kan artiesten voor u boeken of uw volledige evenement of feest organiseren. Gebruik dit contact formulier om uw vraag te stellen en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medwerkers.
Uw Naam *
Uw Postcode *
Uw e-mail *
Uw Telefoonnummer (niet verplicht)
Uw Vraag *